El senador d'ERC Miquel Àngel Estradé lliura a Rajoy el documental 'Las Cloacas de Interior'

Ho ha fet en el marc de la inauguració del Parador del Roser de Lleida en el moment que el president espanyol ha arribat i ha saludat a les autoritats

 

El senador d'ERC per Lleida, Miquel Àngel Esradé, ha lliurat aquest dijous al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, un DVD que contenia el documental 'Las Cloacas de Interior', un treball d'investigació sobre les suposades maniobres ocultes del Ministeri de l'Interior contra Catalunya. Estradé ha aprofitat la visita de Rajoy a Lleida on ha inaugurat el Parador Nacional del Roser per lliurar-li aquest documental i ho ha fet al moment de l'arribada del president espanyol. El senador republicà estava col·locat a la filera d'autoritats que havien de saludar Rajoy i tant bon punt ha entrat al Parador, quan ha estat el torn de saludar-lo, li ha entregat el DVD i li ha explicat quin contingut tenia. El president espanyol s'ha aturat i l'ha agafat per continuar amb les salutacions. Mariano Rajoy anava acompanyat per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que també ha pogut veure com li entregava el documental.

 

Miquel Àngel Estradé, actual senador per ERC i exalcalde de les Borges Blanques, estava situat a la filera d'autoritats que ha fet la primera rebuda al president espanyol a l'entrada del Parador del Roser. També hi havia regidors de la Paeria, a excepció dels republicans, la Crida-CUP i el Comú de Lleida, diputats del PPC com la presidenta popular a Lleida, Marisa Xandri, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, que ha estat la màxima autoritat de la Generalitat que ha assistit a la inauguració de Rajoy a Lleida.

 

Comentaris