El secretari general del Parlament plega

Pere Sol i Ordis ha demanat a la Mesa del Parlament que el rellevin per poder reprendre l'activitat de lletrat

Tot just acabar la votació de la qüestió de confiança, el secretari general del Parlament, Pere Sol i Ordis, ha comunicat als membres de la Mesa del Parlament la seva voluntat de cessar en les seves funcions. Tal i com han explicat fonts de la Mesa a El Món, "la raó no té res a veure ni amb el procés ni amb la pressió del TC, sinó amb la seva voluntat de dedicar-se a l'activitat com a lletrat, considerant que les seves funcions actuals al Parlament no s'ajusten a les seves expectatives professionals".

 

 

Pere Sol és el funcionari de més rang al Parlament, i com els membres de la Mesa, també va rebre la notificació del Tribunal Constitucional (TC) després que la cambra aprovés les conclusions de la comissió d'estudi del Procés Constituent.

 

 

Fonts de la Mesa han confirmat a El Món que plegarà a l'octubre, si bé Sol sstarà els dies que siguin necessaris fins que es trobi un relleu. Inicialment, s'havia dit que Sol plegava per la seva incomoditat amb el procés, un extrem que ell mateix ha desmentit.

 

 

La Secretaria General és l'òrgan superior de l'administració parlamentària. El secretari o secretària general és el cap del personal i dels serveis del Parlament i compleix funcions d'assessorament de la Mesa i la Junta de Portaveus.

 

 

 

 
 

Comentaris