El regidor dimitit del PDeCAT de l'Escala qüestiona el referèndum

L'exregidor del PDeCAT que va promoure una exhibició militar davant del seu càmping de l'Escala diu que ha patit un "linxament" i que cal una "reflexió"

 

 

 

L'exregidor del PDeCAT de l'Escala Martí Guillem assegura que ha estat "víctima dels seus errors" i de "la situació política actual". Guillem ha valorat aquest dilluns la seva dimissió arran de l'exhibició militar que divendres es va fer davant del seu càmping de l'Escala (Alt Empordà). "He estat víctima d'un linxament personal", ha afirmat tot insistint que "cal una reflexió sobre si això ens portarà on volem". En aquest sentit, Guillem ha remarcat que no ha estat la única "víctima" i que si ara repetís d'activitat potser ho faria diferent. En referència al referèndum, ha dit que ha pres la decisió per no perjudicar el procés, però ha afirmat que "no hem de tenir pressa per convocar consultes que tenen certes dificultats". Guillem també ha assegurat que ell sempre ha cregut que no hi havia fractura social però ha matisat que, després dels fets, veu una "esquerda" a la societat catalana.

 

 

 

 

Martí Guillem va explicar que fa 22 anys que col·labora amb diferents forces de seguretat com els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, l'Exèrcit i la Guàrdia Civil. 

 

Comentaris