El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El "Financial Times" acusa Catalunya d’impedir que Espanya i l’eurozona superin la crisi
  • CA

El diari “Financial Times” diu que Catalunya és una amenaça perquè l’estat espanyol pugui superar la crisi i per la recuperació económica de l’eurozona. En un article titulat “La restricció del crèdit a Catalunya perjudica Espanya”, el prestigiós diari explica que Catalunya, tot i ser una de les regions més riques d’Espanya, haurà d’emetre “entre 10.000 i 11.000 milions d’euros de deute per cobrir el dèficit i refinançar préstecs anteriors”.

El prestigiós diari afegeix que, si no, la manca de crèdit “amenaça de perjudicar els esforços d’Espanya i també de l’eurozona per solucionar la crisi del deute sobirà”.

Una informació que es complementa amb les paraules d’Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia, que en una entrevista concedida al rotatiu londinenc, admet que els més de 10.000 milions d’euros del deute de Catalunya “no són una quantitat insignificant”, però afegeix que aquesta situació no és responsabilitat total de l’actual govern, i destaca que es tracta d’un deute “heretat” del govern anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa