El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSOE obvia Barcelona, Lleida i Tarragona al seu catàleg de bones pràctiques municipals
  • CA

El ‘Catàleg de bones pràctiques municipals i autonòmiques’ que el PSOE ha editat en vistes a la Convenció Autonòmica que celebra aquest cap de setmana a Saragossa exposa els exemples de 43 municipis on governa el Partit Socialista, però no cita la ciutat més poblada on ostenta l’alcaldia, Barcelona, ni tampoc Lleida i Tarragona. Sí que hi consten, en canvi, els exemples de Sabadell, l’Hospitalet i Girona.

El secretari de Relacions Institucionals i Política Autonòmica del PSOE, Gaspar Zarrías, ha justificat aquestes absències perquè “hi ha 8.115 ajuntaments al nostre país i posar-los tots és complicat”. I ha assegurat que “no hi ha cap motiu especial” perquè Barcelona no hi sigui.

De Girona destaca la creació de la ‘Girocleta’ per “fomentar la mobilitat sostenible a la ciutat”. De Sabadell en destaca la Comissió especial de contractació d’obres, creada a proposta de l’alcalde Manuel Bustos. Pel que fa a l’Hospitalet, el catàleg destaca els programes de joventut i l’Espai públic de convivència que ha posat en marxa l’Ajuntament.

El catàleg presenta també els exemples de diverses CCAA on governen o han governat els socialistes. En el cas de Catalunya destaca la Llei de barris i la modernització de les oficines d’ocupació de la Generalitat i dels serveis que ofereixen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa