El PSOE demana ara la dimissió de Pablo Casado pel seu màster

Adriana Lastra garanteix que Pedro Sánchez que és doctorat i que la seva tesi es pot trobar al registre de la universitat

 

La portaveu del Grup Socialista al Congrés, Adriana Lastra, ha demanat aquest dimecres la dimissió del president del PP, Pablo Casado, per la seva polèmica del màster i ha assegurat que és "una exigència ètica en la nostra democràcia". En aquest sentit, Lastra ha assegurat que aquesta "s'ha exemplificat" amb la dimissió de la ministra de Sanitat, Carmen Montón, ahir a la nit després que es fessin públiques irregularitats amb el seu màster a la URJC. En declaracions des del Congrés dels Diputats, Lastra ha recordat que si Casado no fos aforat estaria imputat per la jutgessa que investiga el cas màsters de la URJC. D'altra banda, la portaveu socialista ha garantit que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, està doctorat i que la seva tesi es pot consultar al registre de la universitat.

 

 

Després de la dimissió ahir a la nit de Montón, aquest dimecres el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha posat en dubte l'existència de la tesi doctoral del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. "Ciutadans ha fet, un cop més, un exercici de crossa del PP. Qui té el problema és Casado", ha reiterat la dirigent socialista, que ha recordat que el cas del president popular va ser derivat al Tribunal Suprem per la seva condició d'aforat. Per Lastra, el que ha fet la fins ara ministra Montón és "ensenyar-li el camí a Pablo Casado" i ha remarcat que la titular de Sanitat no està "investigada judicialment i Casado sí".

 

Comentaris