El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSOE acusa el PP de passivitat davant els missatges "pedòfils i racistes" de Sostres
  • CA

1509

Quan els comentaris de l’alcalde de Valladolid, Javier León de la Riva, sobre la ministra Leire Pajín encara es recorden a la bancada dels socialistes, un nou episodi succeït a Telemadrid ha enfrontat els dos partits.

La secretària de Polítiques d’Igualtat del PSOE, Soledad Cabezón, ha demanat la dimissió d’Isabel Sant Sebastià i del periodista Salvador Sostres per “les declaracions masclistes i d’apologia a la pederàstia i al racisme” que el tertulià va fer al programa que dirigeix la periodista de Telemadrid, que “es paga amb els diners de tots els ciutadans”.

El Defensor del Menor de la Comunitat de Madrid, Arturo Canalda, ja ha obert un expedient a Sostres per les seves declaracions, en què afirmava que prefereix “les joves de 17 o 18 anys perquè no fan pudor d’àcid úric, estan netes i fan olor de santedat”.

Cabezón, que ha lamentat ‘la tebiesa’ de dirigents del PP com el vicesecretari de Comunicació del PP, Estéban González Pons, ha subratllat que “comentaris masclistes i xenòfobs com els realitzats per Sostres no poden ser consentits ni encoratjats en un país democràtic com Espanya, i menys en mitjans públics”.

Segons el parer de la responsable socialista d’igualtat, “la tolerància del PP amb aquest tipus de declaracions de dominació de les dones i xenofòbia latent, empara la desigualtat contra la que dia a dia seguim lluitant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa