El PSC veu greu que Mas voti la independència "al carrer" i no al Parlament

"No afronten els debats on toquen i són debats seriosos per a Catalunya", ha dit Martínez-Sampere

La portaveu d'economia del grup parlamentari del PSC, Rocio Martínez-Sampere, ha considerat greu i incoherent que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi votat en les consultes sobiranistes i no hagi definit al Parlament la seva posició respecte a la llei de declaració per a la independència.

"No afronten els debats on toquen i són debats seriosos per a Catalunya", ha explicat aquest divendres en roda de premsa, i ha afegit que el Govern sempre utilitza aquesta qüestió i el pacte fiscal com a excusa davant de les retallades.

El coordinador de diputats i senadors del PSC a les Corts Francesc Vallès s'ha preguntat "què pensarà de tot això" el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, perquè ha afegit que CiU té un problema a casa.

Mas va votar de manera anticipada en la consulta convocada per al 10 d'abril i fonts de la Generalitat han explicat a Europa Press que ho va fer aquest dijous a les 9.15 hores a la seu d'Òmnium Cultural "a títol personal".

El president de la Generalitat ja va avançar fa un any que si s'organitzava una consulta sobiranista a Barcelona aniria a votar i ho faria a favor de la independència de Catalunya, tal com també va fer aquesta setmana l'expresident Jordi Pujol.

 
 

Comentaris