El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC veu bé una alternativa a l’alcaldia de Barcelona
  • CA

El president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, ha explicat que la seva formació “veia amb bons ulls” que Ferran Mascarell fes moviments per presentar-se a l’alcaldia de Barcelona i que per tant, hi hagués una alternativa a Jordi Hereu.

Nadal, que ha dit que ni li dol ni li sembla una hostilitat el fitxatge de Mascarell, s’ha limitat a desitjar sort al nou conseller de cultura però li ha advertit que “si té unes conviccions socialistes molt profundes, no ho passarà bé en aquest govern, perquè es trobarà amb contradiccions i haurà d’avalar decisions que no li agradaran”.

Nadal també ha declarat que el nou Govern és un retorn perquè “n’hi ha més que tornen que arriben per primera vegada” i també ha alertat de que “ha fet el govern que ha pogut, i no el que ha volgut”.

A banda, el socialista també ha criticat que Mas, acompanyat de Trias, senyalés el balcó de l’Ajuntament de Barcelona.

El president del grup parlamentari ha deixat clar que faran una oposició “dura i contundent” i ha posat en dubte que es redueixi l’administració com es prometia en campanya. Per això, Nadal llençat una advertència: “Estarem molt atents a l’estructura dels segons nivells”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa