El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC troba “estèril” el “gest” de presentar una moció de censura a Torra
  • CA

El portaveu del PSC, Salvador Illa, ha opinat aquest dilluns que la proposta de Ciutadans de presentar una moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra, és “estèril” i es tracta d’un “fum” a la “desesperada”. El socialista ha avisat en roda de premsa a la nova líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, que “no cal que gesticuli d’aquesta manera per donar-se a conèixer”.

Illa ha assegurat que si Ciutadans fa una proposta d’aquest tipus és perquè “se’ls deu donar molt malament a les enquestes” sobre els resultats que pot tenir el partit en els comicis del 10 de novembre. No obstant, preguntat per quina serà la direcció del vot socialista en cas que la moció de censura s’acabi presentant, Illa s’ha negat a donar cap pista. “Ja veurem què fan”, ha dit, afirmant que no té clar que Cs faci l’últim pas per presentar la moció. No donem cap credibilitat a aquest gest de Cs.

[r:1]

“La CUP marca l’agenda independentista”

Illa també ha afirmat que “la presentació de la CUP a les eleccions al Congrés dels Diputats confirma que el bloc idependentista està sotmès a la CUP”. “Els antisistemes marquen l’agenda independentista”, ha criticat el portaveu del PSC.

[r:2]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa