El PSC ratificarà dimarts el No a Rajoy

Els socialistes catalans reiteraran la seva posició sobre la investidura del candidat del PP en el Consell Nacional. La decisió marcarà l'estat de les relacions entre Nicaragua i Ferraz

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, convocarà el pròxim dimarts 25 d'octubre el Consell Nacional del partit per debatre la posició que els set diputats del PSC han de mantenir al debat d'investidura de Mariano Rajoy.

Els socialistes catalans han defensat aquest diumenge al Comitè Federal del PSOE el 'no' a la investidura de Mariano Rajoy, i Iceta ja va apuntar la seva disposició a mantenir aquesta posició independentment de si el Comitè Federal es decanta -com farà previsiblement- per l'abstenció.

Les decisions d'aquest diumenge al Comitè Federal del PSOE i de dimarts al Consell Nacional del PSC marcaran les relacions a mitjà termini entre el PSC i el PSOE. La gestora i la federació andalusa han advertit de les conseqüències del trencament de la disciplina de vot en a la investidura.

 

 

Encara està per determinar si el PSOE es decidirà per una abstenció en bloc del Grup Socialista o bé una abstenció 'tècnica' d'11 diputats que permetria salvar les relacions entre els socialistes catalans i espanyols.

 

Comentaris