El PSC pregunta al Govern pel cost de la presència de Duran a Brussel·les

Registra fins a vuit preguntes al Parlament

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista i diputada al Parlament, Laia Bonet, ha registrat per escrit aquest divendres una bateria de vuit preguntes al Govern per saber el cost de la presència del líder d'Unió, Antoni Duran i Lleida, al viatge del president de la Generalitat, Artur Mas, a Brussel·les. Bonet ha volgut saber "en qualitat de què ha anat Duran i Lleida a Brussel·les" acompanyant a Mas a la visita oficial a la capital europea, "quin ha estat el motiu la seva assistència" i "quins han estat els seus acompanyants". També ha demanat a l'executiu que digui quin ha estat el cost, desglossat per conceptes, de la presència de Duran i dels seus acompanyants, i qui ho ha pagat.

A més, la diputada socialista també ha preguntat a l'executiu pels costos derivats de la presència de Duran i Lleida i dels seus acompanyant per saber qui ho ha pagat. Per altra banda, també ha demanat al Govern si el Secretari d'Afers Exteriors ha assistit a la visita.

El president de la Generalitat va fer aquest dijous el seu primer viatge institucional com a president. Va ser a Brussel·les i va estar acompanyat per Duran i Lleida, que presideix les comissions bilaterals entre l'Estat i la Generalitat. El líder d'Unió, a més, també assessora el Govern en matèria internacional. Duran va estar present amb Mas en la reunió amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso.

 
 

Comentaris