El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC obre el bloc "Els millors" per denunciar els "incompliments" del Govern de Mas
  • CA

Els diputats socialistes han decidit obrir un bloc a Internet, www.elsmillors.cat, per denunciar-hi al llarg de la legislatura aquells “incompliments” en què consideri que està caient l’executiu d’Artur Mas. L’objectiu és fer-ho de forma desenfadada i recollir-hi també les “ocurrències” i “pífies”.

El mateix dia que els consellers han pres possessió del càrrec i s’ha fet la primera reunió del Govern ja hi han fet tres entrades. En una d’elles, els socialistes denuncien que no hi hagi un departament específic per a Universitats i que finalment s’hagi inclòs dins del Departament d’Economia i Coneixement que dirigeix Andreu Mas-Colell. El PSC recorda que Mas s’hi havia compromès ‘en reiterades ocasions’ davant del món acadèmic i que està inclòs en el programa electoral de CiU.

Una altra entrada recorda les crítiques de l’ara conseller d’Interior, Felip Puig, al càrrec de vicepresident que va ocupar Josep-Lluís Carod-Rovira. “Va dir que era una humiliació per a Carod, ja que el càrrec de vicepresident era virtual”, recorden. Ara, han dit els socialistes, “sembla que la seva concepció del càrrec ha canviat” al fer vicepresidenta Joana Ortega.

Finalment, el bloc també denuncia que en discurs de presa de possessió com a nou president, Mas “en cap moment cita les paraules crisi, ocupació, atur i treball”. “L’omissió d’aquestes paraules resulta sorprenent tenint en compte que, al llarg de la darrera legislatura i també en campanya electoral, Mas assegurava que la lluita contra la crisi i la creació d’ocupació eren les seves prioritats”, asseguren.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa