El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC nodonarà suport als pressupostos del Govern
  • CA

El PSC ha tancat la porta a la possibilitat d’acordar amb el Govern els pressupostos de la Generalitat del 2011. La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Laia Bonet, ha lamentat que l’executiu hagi creuat la “línia roja” que havien marcat els socialistes catalans per poder parlar dels pressupostos.

Bonet ha recordat que a la federació nacionalista “li falten sis diputats” per a la majoria absoluta i per això creu que CiU ja “ha optat” i que hi ha un “pacte preparat” amb el PPC per tirar endavant els comptes per aquest any. La diputada socialista ha dit esperar que cap membre del Govern estigui “dins del col·lectiu de beneficiats” per la reforma o que, en cas ser-ne, s’hagin abstingut de donar-hi suport.

El PP “dona la benvinguda” a Mas al “sentit comú”

En aquest sentit, el portaveu del PPC, Enric Millo, ha “celebrat” la supressió de l’impost de successions aprovada pel Govern de la Generalitat i ha volgut donar al president, Artur Mas, “la benvinguda al sentit comú” que assegura que sempre ha mostrat el Partit Popular per voler eliminar-lo des del 1999.

Tot i aquesta coincidència, Millo no ha volgut vincular-la a un possible apropament per un pacte en els pressupostos de la Generalitat. A més, el portaveu del PPC ha volgut fer notar que la proposta de supressió de l’impost que els populars havien presentat incloïa les donacions. “Va íntimament lligat i seguirem negociant amb el Govern perquè la llei s’ajusti a les aspiracions del Partit Popular”, ha avançat Millo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa