El PSC manté que no s'unirà a la candidatura de Valls a l'alcaldia de Barcelona

Collboni l'acusa de voler "rellançar la seva carrera" a la ciutat i de "blanquejar" Cs en la "transversalitat"

 

El president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha reiterat aquest dimecres que no s'unirà a la candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona. Collboni ha acusat l'exprimer ministre francès de voler "rellançar la seva carrera" política a Barcelona i de "blanquejar una operació" de Ciutadans en la "transversalitat". Ha dit que la candidatura de Valls a l'alcaldia de Barcelona és un "engany" perquè "amaga" els "suports polítics" de Ciutadans i de la fundació FAES.

 

Collboni ha dit que Valls pretén "passar per progressista", però que "amaga les seves idees més intimes". En aquest sentit, ha recordat els posicionaments conservadors de l'exprimer ministre francès pel que fa a la immigració i les "polítiques de retallades en drets socials". "Crec que és evident que ens trobem davant d'una operació de màrqueting", ha remarcat, després de dir que "tothom veurà que és de tot menys progressista". 

 

  

 

El president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona ha demanat que durant la campanya "es parli de Barcelona" i es facin "propostes sobre la ciutat". "Algú que conegui la ciutat, no només algú que trepitja els panots de Barcelona", ha subratllat.

 

Comentaris