El PSC escull entre Hereu o Tura

El PSC celebra aquest dissabte les primàries que decidiran qui serà el seu alcaldable de cara a les municipals

Per una banda, la candidata a les primàries del PSC a Barcelona, Montserrat Tura, ha tancat avui al districte de Sant Martí la seva campanya interna tot celebrant que aquest procés ha servit per 'iniciar una nova manera de fer política' i per donar una "lliçó d'aprofundiment de la democràcia" a la resta de partit i dins del propi partit. A més, creu que s'ha demostrat que no hia havia 'cap risc ni perill".

En les últimes hores de campanya abans de la votació d'aquest dissabte, Tura ha insistit en el que diuen les enquestes i ha advertit que una victòria de Jordi Hereu significaria que els ciutadans tindrien la sensació que "no els hem escoltat", ja que demanen "una cosa diferent".

Confiat i fort, però amb por a un resultat ajustat. Així afronta l'alcalde i candidat a les primàries del PSC de Barcelona, Jordi Hereu, el dia abans d'enfrontar-se aTura. Hereu ha protagonitzat aquesta nit el seu últim acte de campanya fent una crida a un vot "massiu" a la seva candidatura, perquè considera que qui guanyi dissabte les primàries 'necessitarà un fort suport' per enfrontar-se a les eleccions municipals.

I és que, tot i sentir-se segur de ser el guanyador i de poder aixecar-se amb la victòria, l'alcalde té por que la cita electoral del PSC pugui acabar amb un resultat sense un triomfador per golejada, condició que considera clau per sortir "enfortit".

Un total de 3.425 militants i 8.617 simpatitzants estan cridats a votar en una jornada que s'encetarà a les nou del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre.

 
 

Comentaris