El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC, ERC i PPC certifiquen que Mas menysprea el sud de Catalunya
  • CA

El nou govern català ha generat malestar a les comarques de Tarragona. Els líders del PSC, ERC i el PSC en aquestes comarques consideren que Artur Mas ha menyspreat el sud de Catalunya en no nomenar cap conseller d’aquestes terres, en canvi ha donat cartera governamental a tres lleidatans i un gironí.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), ha qualificat de “lamentable” la decisió de Mas. “Alguns criticaven l’anterior govern per falta de sensibilitat cap al territori ara haurien de donar explicacions”.

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Sergi dels Rius, ha lamentat “profundament” l’absència de consellers de Tarragona, i “una línia de treball que ja apunta a l’oblit de les nostres comarques”. “Resulta que érem nosaltres els que no crèiem en una Catalunya fora de Barcelona”, ha ironitzat el republicà.

Per la seva banda, el portaveu del PP, Alejandro Fernández, considera que és un insult cap a Tarragona “quan es ven el govern dels millors”, doncs “les decisions de Mas vénen a reflectir que a les nostres comarques no hi ha gent capacitada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa