El PSC denuncia "una aproximació" entre el PP i CiU

Laia Bonet es mostra preocupada per la futura dinàmica del Parlament

La portaveu adjunta del grup socialista, Laia Bonet, ha assegurat avui que només en els darrers deu dies – temps passat des que Artur Mas va guanyar les eleccions- el líder de CiU ja "ha mostrat passes enrere" que els "porten a senyalar una certa preocupació de la futura dinàmica en el Parlament".

Entre aquestes passes enrere Bonet ha citat "un procés d'aproximació entre CiU i el PP" que segons la portaveu adjunta del grup socialista "si no es pot denominar pacte o acord, sí que es recolza en fets tangibles", com la cessió de la primera secretaria de la mesa als populars i de l'oferiment de la ubicació central de l'hemicicle a Alicia Sanchez Camacho.

"Potser coneixerem aviat quin és el preu que s'ha compromès a pagar el PP a canvi", ha dit Bonet respecte el posicionament dels populars en el debat d'investidura. I ha assegurat que amb aquest gest "Convergència tracta amb aquells que han estat atacant Catalunya i les seves demandes d'autogovern en els darrers set anys".

I segons Bonet, la segona causa de preocupació és el fet que Mas no construeixi el govern dels millors. "El polític més ben valorat, Duran i Lleida, no serà al Govern" i aquell "que Artur Mas ha qualificat com el seu assessor més estimat, més valuós i més proper, David Madí, tampoc hi serà, amb el que comença a perdre força la idea del govern dels millors".

 
 

Comentaris