El PSC denuncia "l'incomprensible silenci" del Govern a nou dies de la cimera anticrisi

Collboni ha avisat que l'executiu "no ha presentat cap document de propostes, ni es coneix amb detall quins seran els participants"

El portaveu del Grup socialista a la comissió d'Empresa i Ocupació al Parlament, Jaume Collboni, ha denunciat avui "l'incomprensible silenci pel que fa a un esdeveniment d'importància cabdal pel futur de l'economia catalana". Ha lamentat que 'a nou dies de la celebració de la cimera anticrisi, el Govern no ha presentat cap document de propostes, ni es coneix amb detall quins seran els participants'.

Collboni ha assegurat que l'executiu encara no els ha comunicat "ni el què, ni el qui, ni el com", i que tenen l'obligació de presentar-se a la cimera amb 'propostes concretes". A més, ha reiterat que "no aniran a la cimera a buscar una fotografia sinó a acordar solucions".

Per altra banda, el diputat socialista ha valorat positivament el procés de formació i contractació de 700 nous treballadors per part de Seat i ha afegit que "és fruit d'accions concretes i estratègies concretades per l'anterior Govern" i ha considerat que constitueix "bon exemple de política industrial ben orientada".

 
 

Comentaris