El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC demana si darrera la decisió del Consorci del Palau de no imputar gent de CDC hi ha el govern
  • CA

El debat sobre la corrupció no ha estat exempt aquest matí al Parlament de Catalunya, on s’ha celebrat el primer ple ordinari de la legislatura. Concretament, el cap de l’oposició i president del Grup Socialista, Joaquim Nadal, ha preguntat al president de la Generalitat si el govern està darrera la decisió del Consorci del Palau de no imputar l’excap de finaces de CDC, Daniel Osàcar, i el responsable d’Immigració, Àngel Colom, en el cas Millet.

En el torn de rèplica, i quan regnava la concòrdia, Nadal ha preguntat a Mas si “una de les decisions doloroses” que ha hagut de prendre aquestes primeres setmanes de govern tenen a veure amb el pas enrere del consorci. Com a escenificació, el socialista ha mostrat una fotocòpia de la notícia que avui publicava el diari El Punt/Avui, i en la qual s’apuntava la implicació dels serveis jurídics de la Generalitat en aquesta decisió.

Segons aquest mitjà, el Consorci va presentar aquest dimarts al Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona un escrit en el qual es demanava que s’investiguin 5,9 milions d’euros que Ferrovial va entregar al Palau, però sense imputar delictes a cap persona en concret.

“No vull pensar que darrer l’informe hi ha el govern o una conselleria. Si vostè ens tranquil•litza sobre aquesta qüestió, li asseguro que no remouré més aquesta història”, ha promès Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa