El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC demana al Govern que “no es faci la víctima”
  • CA

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Xavier Sabaté, ha reclamat al Govern de la Generalitat que “persisteixi” en la demanda al govern espanyol que pagui el fons de competitivitat. “Que negociïn, que no es facin les víctimes”, ha demanat, “que no esperin, que hi vagin i negociïn” i “explorin què vol dir la flexibilitat” que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero va dir que tindria amb Catalunya.

Sabaté ha garantit que el PSC fa moviments “sense escarafalls” per “ajudar tot el que es pot” per aconseguir els 1.450 MEUR per aquest any. Sobre els pressupostos, ha deixat clar que el Govern picarà a la porta “en va” per pactar pressupostos després de reformar successions.

Els 100 “embolics” i “pífies” del Govern

Sota el títol de “100 dies d’embolics. Les pífies del Govern dels millors”, el PSC ha elaborat un document que fa un particular balanç dels 100 primers dies del Govern de la Generalitat presidit per Artur Mas. Els socialistes catalans hi han recollit una dotzena d’exemples del que qualifiquen “d’embolics” i “pífies”. En aquesta llista s’hi inclou el cas Crespo, el “vodevil” de la reforma de l’impost de successions, els “matisos” de l’eliminació de la limitació dels 80 km/h als accessos a Barcelona, el cas Palau, les retallades o el paper de Josep Antoni Duran i Lleida al Govern. En cadascun dels casos, el PSC ha fet un recull de premsa de declaracions i contradeclaracions de membres del Govern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa