El PSC demana a Torra que no es comporti com un "hooligan" i respecti els pactes municipals

Salvador Illa demana a ERC que no barregin "llibretes ni negociacions" de cara a la investidura de Pedro Sánchez després de la situació viscuda a Barcelona

El secretari d'organització de PSC, Salvador Illa, ha demanat al president del Govern, Quim Torra, que s'atengui al seu rol institucional, que representi a tots els catalans i que no es comporti com un 'hooligan'. "Amb les seves manifestacions, es comporta més com un 'hooligan' que com el president de Catalunya", ha carregat Illa, que creu que és "inacceptable" que negui la legitimitat d'alguns pactes municipals. "No hi ha pactes legítims o il·legítims", ha afegit Illa, en referència a les declaracions de Torra en al·lusió a l'acord trencat entre JxCat i PSC a Santa Coloma de Farners. A més, Illa ha expressat "preocupació" per les mostres d'intolerància viscudes en aquesta mateixa població o a la plaça Sant Jaume, "potser fomentades per algunes formacions".

En una altra línia, Illa ha demanat a ERC que no es barregin "llibretes ni negociacions" de cara a la investidura de Pedro Sánchez després de la situació viscuda a Barcelona, en què la candidatura republicana ha quedat exclosa de l'alcaldia.

 
 

Comentaris