El PSC condiciona el seu suport als pressupostos a l'impost de successions

"Si es vol comptar amb nosaltres és per parlar de tot, i no només de les despeses", ha avisat Iceta

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha advertit avui a CiU que no podran comptar amb ells per acordar els pressupostos si el Govern decideix eliminar l'impost de successions abans de la discussió dels comptes de la Generalitat com va anunciar dissabte Josep Antoni Duran i Lleida.

"Si es vol comptar amb nosaltres és per parlar de tot, i no només de les despeses", ha avisat Iceta en roda de premsa després de la reunió de l'executiva del PSC.

El dirigent socialista ha apuntat que si s'eliminés el tribut al marge dels pressupostos, la dels comptes seria una discussió "amputada, escapçada i esbiaixada", i ha tornat a reclamar a CiU que no compleixi aquest any la seva promesa electoral d'acabar amb successions justament quan la situació és més difícil.

Iceta ha assegurat que el PSC vol demostrar que és un partit "responsable, seriós, solvent i conscient de la situació del país". "Però no estem disposats a què el Govern ens prengui el pèl", ha afegit.

El viceprimer secretari del PSC ha subratllat que qui presideix el Govern és Artur Mas, i no Josep Antoni Duran i Lleida, i ha recordat que van ser els socialistes els que van facilitar-li la investidura.

 
 

Comentaris