El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC atribueix a una decisió "personal" que Mascarell hagi acceptat ser conseller de Cultura
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha valorat avui a través d’un breu comunicat la decisió del militant socialista Ferran Mascarell d’acceptar ser el conseller de Cultura d’Artur Mas. Els socialistes han assegurat haver conegut aquest mateix dilluns la decisió de Mascarell d’incorporar-se al nou executiu de CiU i ho han atribuït a una decisió de “caràcter personal”. A més, han afegit que, “davant la disjuntiva govern-oposició”, Mascarell “ha optat pel govern”, mentre “el PSC desenvoluparà, sense ell, la tasca d’oposició i alternativa que ens han encomanat els ciutadans i ciutadanes de Catalunya”.

“Volem subratllar el caràcter personal d’una decisió que implica sumar-se a un projecte polític ben diferent del nostre”, han assegurat els socialistes a través d’un breu comunicat.

Mascarell ha estat referent del món de la cultura per al PSC, primer des de la regidoria a l’Ajuntament de Barcelona i després com a conseller de Cultura en el Govern de Pasqual Maragall. Ara, ha acceptat tornar a aquesta responsabilitat després que li hagi ofert Artur Mas, que aquest mateix dilluns prendrà possessió del càrrec de president de la Generalitat.

A més, Mascarell, que en els últims anys ha estat conseller delegat de la divisió d’audiovisuals d’RBA, ha sonat com a possible candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, tot i que l’actual alcalde, Jordi Hereu, ha manifestat la voluntat de presentar-se a la reelecció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa