El PSC aposta perquè els alcaldes tinguin "major autoritat" en immigració

El partit també vol abordar de forma "decidida" el tema de la prostitució

El PSC vol que els alcaldes tinguin "major autoritat" per gestionar el fenomen de la immigració i la convivència i també pretén "abordar de manera decidida" la prostitució, arbitrant "mecanismes legals i administratius" que serveixin per "eradicar" aquest fenomen i instruments per "dissuadir la demanda".

Aquestes són dues de les propostes incloses en el document marc elaborat per la Secretaria de Política Municipal del PSC que es debatrà aquest cap de setmana en la convenció municipalista que ha convocat la formació i que ha de servir de base perquè cada federació faci el seu propi programa de cara les eleccions del 22 de maig.

A més, en aquest document, el PSC també reclama més competències per als governs locals i un nou finançament local que substitueixi l'actual, que és "obsolet". I en aquest àmbit també constaten que que l'actual "conglomerat institucional local" està "excessivament fragmentat" i que això dificulta la gestió. Per això, demanen "clarificar les competències que corresponen a cada nivell administratiu".

En el document també es constata que és "moment de prevenir qualsevol involució en matèria de polítiques socials". S'aposta per "potenciar el paper de Barcelona" i de l'àrea metropolitana "en el mapa de les grans ciutats" europees i mundials.

I, finalment, per recuperar el prestigi dels polítics, es porposa publicar les retribucions íntegres dels càrrecs públics electes, directius i personal de confiança de les administracions locals, així com també les declaracions de béns patrimonials.

 
 

Comentaris