El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC acusa CiU d’incomplir la seva promesa d’eliminar els 80 km/h
  • CA

“El Govern de CiU incompleix el seu programa electoral, però des del grup socialista els hi donem la benvinguda a la proposta que feia el PSC que era justament la flexibilització de la mesura dels 80 km/h en funció de la congestió del tràfic i de les dades de contaminació. “Així ho ha dit el parlamentari del PSC Jordi Terrades, qui ha reaccionat amb aquestes paraules a l’anunci del conseller d’Interior, Felip Puig, que la velocitat màxima permesa serà de 90 a 120 km/h en les tres quartes parts de l’actual zona 80 a partir del dia u de març.

Terrades ha assegurat que “alguns ciutadans que devien votar CiU per aquesta mesura avui deuen estar decebuts per aquest incompliment”. El parlamentari ha explicat que la mesura que es va adoptar pel Govern tripartit va ser ambiental per tal de complir uns requeriments de la Unió Europea i s’ha mostrat sorprès que hagi estat Interior que s’hagi fet càrrec de la reforma de la normativa i no el de Sostenibilitat i Territori.

El representant del PSC ha destacat que Mas va afirmar en campanya que ‘la limitació dels 80 km/h no funcionava pel que fa a la reducció de la contaminació i dels accidents”. Per contra, Terrades ha assegurat que en els dos aspectes s’ha millorat i Mas s’equivocava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa