El president Puigdemont, rebut a Lugano per autoritats suïsses

El president a l'exili ha viatjat al cantó de Ticino per participar a una conferència sobre drets, llibertats i identitat dels pobles

El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, ha estat rebut aquest divendres a la tarda per algunes de les principals autoritats del cantó suís de Lugano. Puigdemont, que ha estat el polític europeu escollit per l’associació d’experts d’Endorfine per participar a una conferència sobre drets, llibertats i identitat dels pobles, s'ha trobat amb l'alcalde de la ciutat, Marco Borradori, i una delegació del municipi; a més del president del Parlament de Ticino, Claudio Franscella; el membre del Consell d'Estat i expresident del mateix consell del cantó, Norman Gobbi; i pel president dels diputats de Ticino i membre del Parlament de la Confederació Helvètica, Marco Chiesa.

El president Puigdemont durant la seva trobada amb les autoritats del cantó de Ticino

El president Puigdemont durant la seva trobada amb les autoritats de Ticino | Cedida

 

Endorfine és un festival dedicat al pensament i a la creativitat impulsat per l'organització sense ànim de lucre del mateix nom, formada per emprenedors, professionals de la cultura, de la tecnologia i de la informació. Del 13 al 15 de setembre de 2019 tindrà lloc la primera edició en la qual ponents i artistes suïssos i internacionals intervindran en conferències, lectures, concerts, tallers... sobre empresa, cultura, política i societat.

 

Comentaris (3)
Prenguin nota Fa 5 mesos
Val?
Pol Fa 5 mesos
Ui...els de c's i pp ni els deu agradar gens això, perquè segons les seves ments tarades o el que els interessa vendre, es que es un fugado de la justícia. Però es veu que les democràcies de veritat ho veuen de una manera més real..
Jaaaaaaaaaaaaaaa!!! Fa 5 mesos
Al exili ????? fugaooooooooooooo!!!!
Frederic Fa 5 mesos
Visc a CATALUNYA i mai em sentiré espanyol, per més que el DNI ho digui. Pobra Espanya, quina pena em fa!!
ganxó Fa 5 mesos
Españoooooooooooooooooooooooooooooooo faixistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Nena Pié Fa 5 mesos
¿Eres un troll?. El President Puigdemont se fué a residir con varios de sus Consejeros a territorio de la Unión Europea. Si está en Suiza es porqué le ha invitado autoridades del Cantón suizo de lengua italiana.