El president de la Junta Islàmica de Catalunya adverteix Zapatero "que tindrà el seu 11-M"

Webislam l'any passat va rebre subvencions del departament de Cooperació exterior del Govern espanyol

"Tindran el seu 11-M". Aquest és el títol de l'opinió que el president de la Junta Islàmica de Catalunya, Abdennur Prado, ha penjat a la pàgina "webislam", l'organisme de comunicació de la Junta, que l'any passat va rebre una subvenció del departament de cooperació exterior del Govern espanyol.

L'article de Prado critica el Govern espanyol per participar a la coalició contra el règim de Gadafi i acusa al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, als diputats i als periodistes de "justificar les matances" i critica la decisió d'intervenir a Líbia "només uns dies després de l'aniversari de l'11-M, com un acte de traïció a les víctimes i al patiment dels espanyols". L'article acaba amb un "tindran el seu 11-M. Déu no ho vulgui. Potser ni avui ni demà, potser en una altra vida, potser només a la mentalitat de la mare d'un nen destruït, potser al malson del pilot que llença els míssils, potser només amb la ràbia continguda de tants i tant".

Després d'aquestes declaracions, unes hores després, l'autor ha penjat una nota per aclarir les seves paraules: "En aquest text, l'11-M es fa servir com una metàfora del més terrible per als espanyols actuals: la masacre de civils innocents. Quan es diu que determinades persones "tindran el seu 11-M, Déu no ho vulgui", vol dir que s'està expressant el temor de que hi hagi un nou atemptat terrorista a Espanya. Això vol dir que cada bomba que cau sobre Líbia i mata civils innocents, amb l'ajuda espanyola, és una reedició de l'11-M", afegeix.

 
 

Comentaris