El PPC presenta al Parlament unes 450 preguntes per al pròxim Govern

Els populars volen un diagnòstic de la situació de l'administració pública catalana

El secretari general del PP català i primer secretari de la mesa del Parlament, Jordi Cornet, ha firmat unes 360 de les 450 preguntes a diferents departaments de la Generalitat per formula al nou Govern d'Artur Mas. La resta de preguntes al nou Govern les firmen els parlamentaris Santi Rodríguez i Eva Garcia. Les preguntes de Cornet van destinades a conèixer la situació en que es queda l'administració pública catalana després de l'etapa del tripartit.

A grans trets respecte la situació econòmica, el PP de Catalunya pregunta, per exemple, pel deute de la Generalitat; pel que fa a educació es pregunta per quans barracons hi ha i que es desglossi per comarques i tipus de centre i si hi ha intenció de que es retirin i en quin calendari.

Pel que fa a Interior es pregunta pel número d'efectius dels Mossos a 16 de desembre de 2010 i per quants efectius estan desplegats a cada districte de la de Barcelona a 16 de desembre de 2010. El PP català també pregunta quantes places de la plantilla dels Mossos es troben vacants i la previsió d'increment de les plantilles dels Mossos d'Esquadra de cara el 2011.

El PP català vol saber quantes sancions ha imposat el Servei Català de Trànsit per infringir la velocitat variable durant l'any 2010 i quin és l'import recaptat per la Generalitat per sancions de trànsit per infringir la velocitat variable durant l'any 2010.

Els populars també pregunten quantes persones a l'any 2010 queden pendents d'avaluació per l'aplicació de la Llei de dependència i que es desglossin per comarques; així com, per exemple, quantes persones aquest any queden pendents per aprovar el Pla Integral Assistencial (PIA) en aplicació de la Llei de dependència.

 
 

Comentaris