El PPC diu que Colau és "víctima de la seva 'turismofòbia'"

Fernández Díaz defensa que és una activitat "fonamental" per a la ciutat

 

 

El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha afirmat que l'alcaldessa Ada Colau és "víctima de la seva pròpia 'turismofòbia'". En un comunicat, ha dit que si el turisme s'ha convertit en el principal problema dels barcelonins és per l'"equivocada" gestió que està portant a terme el govern municipal. Fernández Díaz ha recordat que en el primer baròmetre de Colau com a alcaldessa el turisme ocupava el novè lloc entre les preocupacions dels barcelonins mentre que en el darrer ha passat a ser la principal. Fernández Díaz ha defensat que el turisme és "fonamental" per a la creació de llocs de treball i la generació d'ingressos i que el que cal és una gestió acurada. Ha afegit que la "xerrameca turismofòbica de Colau no solució sinó que agreuja els problemes que comporta el turisme".

Davant d'això, el popular ha reclamat una proposta "tridimensional" municipal per evitar els problemes que comporta aquesta activitat. En primer lloc i en l'àmbit urbanístic, veu necessari portar a terme un pla d'inspecció "contundent", amb inspectors suficients per detectar habitatges il•legals o que generin molèsties. En segon lloc un abordatge des de l'àmbit de la convivència, garantint que aquesta existeixi en tots els barris i els veïns tinguin dret al descans amb una "adequada presència" de la Guàrdia Urbana

 

 En tercer lloc, la proposta del PPC passa per garantir la seguretat jurídica i la solvència per evitar que les "ineficaces" prohibicions de Colau comportin condemnes econòmiques milionàries a l'Ajuntament de Barcelona. "L'alcaldessa promou la 'turismefòbia' per tal d'evitar la 'Colaufòbia' dels barcelonins per la seva mala gestió d'aquesta activitat econòmica", ha declarat. 

 

Comentaris