El PPC demana "responsabilitats" a CatRàdio per fer "bromes de mal gust" al rei

Millo assegura que Mas també hauria de demanar responsabilitats "si hi ha hagut una suplantació de la seva personalitat"

El portaveu del PP de Catalunya al Parlament, Enric Millo, ha advertit a Catalunya Ràdio que els mitjans de comunicació públics "no estan per gastar bromes de mal gust al rei", després que el programa 'Tot és molt confús' aconseguís parlar telefònicament amb ell el dia del seu 73è aniversari.

Els populars plantejaran aquesta polèmica davant de la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiodivuals (CCMA) al Parlament, perquè la considera una falta de respecte institucional, i a més "plou sobre mullat i aquí no tot s'hi val", ha dit Millo en un comunicat.

El diputat afegeix que el president de la Generalitat, Artur Mas, hauria de demanar responsabilitats "si hi ha hagut una suplantació de la seva personalitat" per accedir al monarca.

A més, afirma que la direcció de l'emissora deu "assumir les seves responsabilitats" perquè la gravació es va poder escoltar via Internet al YouTube tot i que no s'ha emès des de Catalunya Ràdio.

Millo ha remarcat en nom del PP l'afecte que "la majoria" de catalans sent pel rei i per la Casa del Rei.

 
 

Comentaris