El PPC demana a Solidaritat que es deixi de "divertiments"

Millo diu que la proposició per declarar la independència genera frustració i confrontació

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha demanat avui a Solidaritat Catalana per la Independència que "no faci perdre el temps al Parlament" amb propostes com les que ha presentat avui per declarar la independència i ha demanat a la formació independentista que es deixi de "divertiments".

"Ja es pot imaginar l'atenció que li donarem amb tot el respecte degut", ha respost Millo al ser preguntat per aquesta proposició de llei. I ha reiterat que aquesta proposta només respon a "la deriva i obsessió" de Solidaritat.

I, una vegada més, ha suggerit a Solidaritat i a altres partits que concentrin la seva atenció a "resoldre els problemes dels catalans que és l'economia i la creació d'ocupació i que no es facin perdre el temps a debats que generen frustració i no serveixen per solucionar el problema absolutament de ningú".

Segons Millo, només "serveixen per generar problemes nous i crear confrontació i apartar Catalunya del lloc que li pot anar millor que és ser líder i motor de l'economia espanyola".

 
 

Comentaris