El PPC critica Montilla per no assistir a la commemoració de la Constitució

Els populars reparteixen exemplars de la Carta Magna al centre de Barcelona i critiquen el vídeo de les JERC on l'enterren

El PP de Catalunya ha criticat que el president de la Generalitat en funcions, José Montilla, no hagi assistit, per primer cop, a la recepció que es fa a Madrid per commemorar l'aprovació de la Constitució. El diputat Pere Calbó ha criticat que Montilla no hi hagi anat tenint en compte que "encara és el president de tots els catalans" i deu el seu càrrec a l'autogovern garantit per la Constitució i l'Estatut.

Calbó ha assegurat que la Carta Magna espanyola ha permès el "progrés social i econòmic de Catalunya". Per això, espera que el nou Govern se centri en la sortida de la crisi i els 'problemes reals' de la gent, i no en "debats identitaris estèrils".

Calbó ha fet aquestes declaracions a la plaça de Catalunya de Barcelona on les joventuts del PP, Noves Generacions, han repartit als vianants exemplars de la Constitució espanyola, en el format oficial i en versió infantil. El president de Noves Generacions, José Antonio Coto, ha dit que la rebuda per part dels vianants ha estat molt bona, en correspondència "als millors resultats de la història" del PP català.

 
 

Comentaris