El PPC avisa: "El procés independentista va néixer pel 3% i morirà pel 3%"

Alejandro Fernández demana a Mas que es mulli sobre el cas de Germà Gordó

 

 

 

 

El PP català considera que el cas Gordó accelera el fracàs del procés independentista. Així ho ha explicat el portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, que ha detallat en una roda de premsa que "a banda de la dissolució del pinyol de CiU que va impulsar el procés d'independència, també s'ha vist la descomposició d'un partit que va governar amb majoria". Segons el PP, "CiU va optar per la via independentista per "no afrontar els problemes de corrupció i també per no afrontar els efectes de la crisi econòmica", de manera que, segons el diputat Fernández, el procés independentista va néixer pel 3% i morirà pel 3%", en relació a l'anunci del fins ara diputat de JxSí Germà Gordó d'abandonar el PDeCAT i passar a ser diputat no adscrit al Parlament.

 

 

 

 

Però el PPC ha anat més enllà i ha demanat a Artur Mas que opini sobre aquesta qüestió. "Volem exigir al senyor Artur Mas que no s'amagui darrere de Marta Pascal i que expliqui la seva posició sobre el cas de Germà Gordó. Fins que Mas, líder del PDeCAT, repeteixo, líder del PDeCAT, no sabrem si hi ha un pacte ocult o no perquè Gordó no reveli algunes de les vergonyes d'Artur Mas".

Germà Gordó | ACN

 

 

 

Des del PP han explicat que "entenem que ha de deixar immediatament l'escó després de la decisió que ha pres, perquè ara diu que vol seguir impulsant la seva plataforma, ha abandonat el seu partit polític i estaria incorrent en un cas de transfuguisme".

 

 

 

 

Per altra banda, Alejandro Fernández ha assenyalat que el procés ha patit un cop definitiu, després que "la Comissió de Venècia ha deixat clar que l'afer català no forma part de la seva agenda, i queda demostrat que el procés no té cap suport internacional perquè opta per vies il·legals".

 

Comentaris