El PPC aposta per una reducció del 15%

Millo assegura que ningú del PP els ha "tirat de les orelles" després de la desmarcada de Camacho

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha assegurat que el seu partit és favorable a una reducció del 15% dels pressupostos que significarien uns 4.200 milions d'euros. Ha afirmat que si no es fa aquesta retallada no s'arribarà a un dèficit de l'1,3% del PIB l'any 2013 tal com fixa el Consell de Política Fiscal i Financera.

Millo s'ha referit així al fet que president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, demanés més reducció pressupostària al president de la Generalitat, Artur Mas. El representant del PPC ha dit un 10% de la retallada en la despesa "és insuficient" perquè "implica una reducció del pressupost susceptible de ser retallat petit" amb uns 2.800 milions d'euros.

Per altra banda, ha reiterat que el PPC està a l'espera de fixar la data de la cimera amb CiU i que es faci "el més abans possible". "Estem parlant d'una reunió que el PP ve demanant des de l'inici", ha afegit. Millo espera que la cimera no sigui igual que la de Montilla "perquè no va servir per res". En aquest sentit, confia que la trobada "tingui com a resultat sense dilacions un paquet de mesures que el Govern es comprometi a impulsar amb caràcter immediat". Ha insistit també en la seva reclamació de que cal un ple extraordinari al Parlament.

Millo assegura que ningú ha "tirat de les orelles" a Camacho

Millo, ha assegurat també que ningú del PP els ha "tirat de les orelles" després de que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, es desmarqués de les crítiques que diferents dirigents territorials -alguns del PP- han fet al considerar un privilegi i discriminatori que el govern espanyol hagi permès a la Generalitat poder endeutar-se. De fet, Millo ha culpat al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de 'provocar les interpretacions de que es diuen coses contràries i que en el fons no ho són".

 
 

Comentaris