El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PPC admet contactes amb Manel Valls
  • CA

 

 

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha admès “contactes però cap acord” amb l’exprimer ministre francès, Manuel Valls, per tal que encapçali una llista a Barcelona per a les municipals. De moment, el partit no ha decidit res encara pel procés de renovació de la formació, el congrés estatal i les eleccions del 21 de desembre. En qualsevol cas, el PPC no renegarà d’Alberto Fernández Díaz. 

 

 

En qualsevol cas, apostar de nou per Alberto Fernández dependrà de “si ell té voluntat o no voluntat de continuar”. Rodríguez, però, ha defensat que al PP “hi ha persones preparades per assumir aquests reptes” i que estan a l’espera de veure en què queda una possible candidatura de l’exprimer ministre francès Manuel Valls al consistori barceloní, amb qui ha admès contactes però cap acord.

 

“La lectura principal que té l’operació Valls és intentar guanyar l’Alcaldia i aquesta majoria a qui la té, que és Ada Colau ia  un partit que segurament s’ha preocupat de moltes coses, menys del que passa a Barcelona”, de manera que el seu objectiu es centraria en l’Ajuntament de la capital catalana i no és extrapolable. “No veiem que una operació d’aquestes característiques pugui tenir un trasllat al Parlament de Catalunya. Crec que és bo que els catalans tinguem diferents opcions polítiques i no només blocs”, com creu que ha passat des de l’eclosió del procés sobiranista.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa