El PPC abandona la comissió d'investigació sobre l'Operació Catalunya perquè és "l'espectacle de l'insult"

La portaveu adjunta Esperanza García assegura que els populars no permetran que se'ls utilitzi per "alimentar el circ" dels independentistes

 

 

 

El PPC ha decidit abandonar la comissió d'investigació al Parlament sobre l'Operació Catalunya perquè considera que s'ha convertit en "l'espectacle de l'insult". A través d'un comunicat, la portaveu adjunta dels populars, Esperanza García, ha afirmat que la comissió "no és digne del Parlament" i ha afegit que no permetran que se'ls utilitzi "per alimentar el seu circ". La també portaveu fins ara a la comissió d'investigació assegura que en un inici el PPC va decidir participar-hi perquè no té "cap por" i perquè creien que es podrien esclarir les "mentides" dels grups independentistes. Però afegeix que, després de "l'espectacle" de les darreres sessions, han pres la decisió de no participar més dels "numerets".

La diputada també s'ha mostrat crítica amb la presidenta de la comissió d'investigació, la diputada de JxSí Alba Vergés i l'ha acusat d'actuar amb partidisme. García conclou que els grups parlamentaris independentistes no volen aclarir res "perquè l'únic que volen és carregar contra el PP de manera permanent per distreure l'atenció" de les activitats irregulars de l'antiga Convergència. 

 

Comentaris