El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP, sobre les declaracions de Villarejo: “Aquesta informació no ens incumbeix”
  • CA

 

El PP s’ha desentès aquest dilluns de les declaracions de l’excomisari José Manuel Villarejo en relació amb l’anomenada operació Catalunya i ha afirmat que es tracta d’una informació que “no incumbeix” ni “afecta” el PP. Així ho ha assegurat el sotssecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, en ser preguntat per les paraules de Villarejo en una entrevista a La Sexta en les quals va acusar l’exdirector de la Policia Ignacio Cosidó de muntar l’anomenada operació Catalunya i va afegir que estaven al corrent a la Moncloa.

“No fem comentaris sobre les entrevistes que qualsevol persona pugui fer en un mitjà de comunicació. El Govern espanyol no té res a dir i el PP, tampoc. Caldria preguntar-li a l’entrevistat o a l’entrevistador. Per descomptat aquesta informació no ens incumbeix i no ens afecta a nosaltres”, ha declarat.

 

Aquest dilluns Villarejo ha assegurat –en una entrevista a Rac1– que estaria “encantat” de comparèixer a la comissió del Parlament sobre la denominada operació Catalunya però ha precisat que necessita de l’autorització expressa del Ministeri de l’Interior, en ser funcionari de l’Estat.

 

L’excomissari també s’ha ofert a comparèixer a la comissió d’investigació del Congrés dels Diputats sobre el suposat ús partidista del Ministeri de l’Interior en l’etapa de Jorge Fernández Díaz.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa