El PP sobre la decisió del Suprem de no investigar Casado: "La veritat s'obre pas"

Teodoro García defensa "tot Espanya ara sap" que el president del PP és "honrat i honest" i amb una trajectòria "irreprotxable"

 

El PP celebra la decisió del Tribunal Suprem de no investigar el líder del partit, Pablo Casado, per les suposades irregularitats al seu màster. El número 2 del partit, Teodoro García, ha dit que "la veritat s'obre pas" i ha defensat la figura de Casado. "El PP ja ho sabia i ara tot Espanya també, el Suprem ratifica que és un professional honest i honrat amb una trajectòria irreprotxable", ha manifestat des d'Alacant. Després de la decisió del Suprem, el PP treu pit i ataca el govern espanyol. "Que deixin de corregir els treballs a Casado i es dediquin a treballar per Espanya", ha manifestat el secretari general, que insisteix que el president espanyol, Pedro Sánchez, ha de convocar eleccions anticipades perquè el seu govern està "en descomposició".

 

La Sala Penal del Tribunal Suprem ha fet seu el criteri de la Fiscalia i ha refusat obrir una investigació a Casado, tal com li demanava la jutgessa Carmen Rodríguez-Medel. Com que Casado és diputat i està aforat, havia de ser el Suprem el tribunal responsable d'investigar-lo. 

 

 

En canvi, la sala considera que no hi ha "indicis consistents" de delicte tot i reconèixer que podria haver rebut un tracte de favor però que això no es pot considerar delicte. "Això mereixeria un altre tipus de consideracions alienes al dret penal", recull la interlocutòria. 

 

Comentaris