El PP s'atribueix la decisió de la JEC de vetar Puigdemont a les eleccions europees

Teodoro García Egea: "Això és el que fa el PP: Treballar per Espanya i per evitar que la justícia espanyola quedi en entredit"

 

El PP s'ha atribuït aquest dilluns la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de vetar les candidatures de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí a les llistes de Junts per Catalunya (JxCAT) a les eleccions europees del 26 de maig. El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha volgut introduir la qüestió a la roda de premsa on ha valorat la derrota electoral del seu partit.

 

 

Egea ha assegurat que va ser el PP qui –abans que Ciutadans- va impugnar aquestes candidatures i per tant "és gràcies al PP, que hem estat atents, que un pròfug de la justícia" no pot concórrer a aquestes eleccions. "Avui veiem com clarament el recurs del PP ha impedit que Puigdemont es pugui presentar a les eleccions", ha dit, perquè "això és el que fa el PP: treballar per Espanya i per evitar que la justícia espanyola quedi en entredit".

 

Comentaris