El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP retira el videojoc "Alicia Croft’
  • CA

El PP ha decidit retirar el videojoc “Alicia Croft”. En aquesta publicitat electoral la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sanchez Camacho, es transforma en una heroïna que lluita contra els principals problemes de la societat catalana actual: la immigració il•legal, la independència, l’atur o el malbaratament.

Sobre una gavina anomenada “Pepe”, Camacho envia idees en forma de bombeta contra els inconvenients que es troba en el camí. Al final la candidata assegura que el resultat de la partida serà el 28N. El vídeojoc ha tingut tant èxit que en diversos ocasions ha saturat la pagina del PP.

Ara bé, el fet que un dels elements a combatre siguin immigrants il•legals ha generat tantes crítiques que el PP s’ha vist obligat a rectificar i, al final, retirar el videojoc. Abans de retirar el joc elPP ja havia demanat a l’empresa que creadora del videojoc que les icones que representen immigrants irregulars fossin substituides per “avions amb llegenda de màfies il•legals”. De fet, la direcció dels populars s’ha mostrat molesta per la polèmica i ha desviat tota la responsabilitat de ‘l’error’ a l’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa