El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP renova la confiança en Pablo Casado malgrat la desfeta del 28-A
  • CA

 

 

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha assegurat aquest dilluns que el PP ha obtingut un resultat “molt dolent” en les eleccions generals d’aquest diumenge i que a partir d’ara cal fer “autocrítica” però ha rebutjat la possible dimissió de Pablo Casado, després que el partit hagi perdut 68 escons i 3,7 milions de vots. Dit això, ha tancat files al voltant del lideratge de Casado, i ha subratllat que porta només nou mesos al capdavant del partit i necessita el mateix temps per guanyar que han tingut els seus antecessors en el PP i els seus rivals polítics.

 

“Durant els propers quatre anys, el líder de l’oposició es diu Pablo Casado”, ha afirmat rotund García Egea en una roda de premsa a la seu del PP, un dia després de la derrota històrica del partit. Es tracta d’un missatge dirigit tant al líder de Cs, Albert Rivera, que vol presentar-se com a líder de l’oposició, com als crítics del partit que puguin qüestionar la seva continuïtat.

 

García Egea ha assegurat que Casado, que va assumir el lideratge del PP fa nou mesos en un congrés extraordinari, “necessita el temps que tothom ha tingut” per arribar a guanyar unes eleccions generals i que el seu és un projecte “a llarg termini”. D’aquesta manera, al·ludia al que va passar amb els seus antecessors, Aznar i Rajoy, que van arribar a La Moncloa en les seves terceres eleccions generals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa