El PP insta Sánchez a "fer tot el possible per evitar que Junqueras sigui eurodiputat"

Casado agraeix a Tajani que hagi "posat ordre" en el cas de Puigdemont i Comín a l'Eurocambra

El líder del Partit Popular Pablo Casado ha instat el president en funcions Pedro Sánchez a "fer tot el possible per evitar que Oriol Junqueras sigui eurodiputat". "Li demano a Sánchez que no faciliti la seva pretensió d'adquirir la condició plena com a eurodiputat", ha dit mostrant preocupació per aquest fet en el marc de les negociacions d'investidura i el rol d'ERC. A la seva arribada a la reunió del Partit Popular Europeu a Brussel·les aquest dijous al migdia, Casado ha agraït al president de l'Eurocambra Antonio Tajani que hagi "posat ordre" a la institució respecte a la situació dels eurodiputats electes de JxCat Carles Puigdemont i Toni Comín. Casado els ha acusat "d'instrumentalitzar les institucions europees per fer ressò" de les seves reivindicacions independentistes. Segons ell, els líders europeus cada cop veuen aquestes "pretensions" amb "més distància i estranyesa".

 
 

Comentaris (10)
Ai, el dictadoret de casa! Fa 3 mesos
Du boina, oi? Qualsevol compare de poble li dóna quaranta mil voltes!
D'on no n'hi ha no en raja Fa 3 mesos
Pablo tarado el fraCasado, erre que erre amb el franquisme per bandera, nul respecte a la democràcia
incult Fa 3 mesos
A veure si ho entenc, si hi ha separació de poders qué ha de fer el Sánchez y quines tonteries ha de dir el Casado? No cal deixar actuar als jutjes ? En fi, abans s'agafa un mentider que un coix
GAVANENC Fa 3 mesos
Tot molt democratic......!!!!
Baig Empordanes Fa 3 mesos
Pero no habia dit per davant i per darrera que a aquest pais existia una separacio de poders, el politic per un costat i per altre el juridic. Pero en Casado es fa seva aquella reflexio d'en Grouxo Marx que deia aquests son els meus principis pero no es preocupi que si no li agradan en tinc altres. Apa sen bagi a vendre carmels de l'empresa de la seva dona DAMEL als seus companys que en treura profit.
X*2 Fa 3 mesos
Tu ets un dels dictadors d'aquesta dictadura borbónico-franquista que és el teu país i espero que algun dia haigis de donar explicacions en una judicatura internacional democràtica
Naif Fa 3 mesos
Quan diu "tot el possible" s'entén dins de la llei, no?
Tenen por Fa 3 mesos
Tenen un pànic espantós de que siguin euro-diputats; ja que la seva acció des de el cor de Europa pot afavorir Catalunya amb veritats, i perjudicar encara més la imatge de Borbonia.
CAT Fa 3 mesos
PENOS , PATETIC, DICTADOR, ETC........ NO IMPORTA RES TOTS EL SEUS VOTS NO ENS SUPORTEN PERO NO ENS DEIXEN
ganxó Fa 3 mesos
Mira'l , on s'havia amat aquest tipus ? Només surt per dir parides democràtiques. El PP ja te el floronco curat ?