El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP insisteix en tombar Torra amb una moció de censura per estalviar-se el 155
  • CA

El diputat del PP català Santi Rodríguez ha insistit aquest dimarts que poden tombar el president Quim Torra i el seu Govern amb una moció de censura, una opció que serviria per estalviar-se el 155. Rodríguez vol parlar-ne amb Cs i el PSC en una reunió, malgrat que les dues organitzacions ha rebutjat aquesta via.

“Amb independència que pugui o no prosperar, la moció de censura serveix per oferir una visió que a Catalunya hi ha una possibilitat d’alternativa als governs independentistes”, ha assenyalat Rodríguez.

El diputat del PP ha afegit que “també és imprescindible posar de relleu que no tenim clar que Torra tingui la confiança de la majoria de la cambra, i el primer element que ens fa pensar això és que fa dos anys que governa sense pressupostos de la Generalitat”.

Rodríguez ha explicat que si la moció de censura no prospera, el PP està disposat a que “se li exigís en el debat de política general a Torra que se sotmeti a una qüestió de confiança per comprovar si té la majoria parlamentària o no”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa