El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP diu que s’oculten dades que vinculen delinqüència i immigració
  • CA

El líder del PP de Barcelona, Alberto Fernández Diaz, ha assegurat avui que el govern municipal “oculta” dades que demostren que la majoria de delinqüents detinguts són de nacionalitat estrangera i això no permet “actuar amb fermesa contra la delinqüència i l’incivisme”.

I per això, segons el candidat del PP, Barcelona s’ha convertit “en el món al revés” i una ciutat de “xauxa” pels delinqüents.

En aquesta línia, el candidat dels populars a l’alcaldia de Barcelona, ha donat suport “al fons i al contingut” de les propostes sobre immigració del seu companys de formació a Badalona, Xavier Garcia Albiol.

I ha sentenciat que ja ha arribat el moment “de deixar de ser políticament correctes”. “Si demano el vot pels immigrants, sóc una persona collonuda, però si recordo que els immigrants tenen obligacions, com complir la llei, sóc un racista”, ha exposat el popular com a contradicció.

També, en declaracions a RAC1, ha assegurat que el PPC a partir del 22 de maig serà decisiu a Barcelona després d’uns anys de “sociovergència de fet” i que ERC hagi “donat la mà” a diversos alcaldes socialistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa