El PP diu que el sobiranisme busca "alimentar el victimisme" amb actes com el d'aquest diumenge

El dirigent popular Javier Maroto diu que la resposta de Rajoy serà "contundent, però prudent"

 

El vicesecretari de Política Social i sectorial del Partit Popular, Javier Maroto, ha assegurat aquest dilluns que el sobiranisme busca "alimentar el victimisme" amb actes com el d'aquest diumenge a Barcelona. "Només són paraules per provocar una reacció", ha subratllat Maroto sobre l'acte sobiranista a la capital catalana, per afegir que es va centrar en dir que "els espanyols són molt dolents i fer victimisme".

 

El dirigent popular ha assegurat que la resposta del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, serà "contundent, però prudent" perquè, segons ell, no es pot celebrar "una consulta il·legal" a l'estat espanyol i però l'executiu espanyol tampoc respondre "de manera airada".

 

Javier Maroto ha fet aquestes consideracions aquest dilluns al matí en una entrevista a RNE on ha insistit en què una resposta fora de lloc per part del govern espanyol "alimentaria el victimisme" i faria créixer la sensació que "no hi ha cap més sortida" que l'independentisme". "Cal explicar que l'objectiu número 1 de l'independentista és provocar el victimisme entre els seus", ha remarcat.

 

Segons Maroto, l'acte a favor del referèndum es resumeix en "dir coses que faran", però ha recordat que encara "ningú ha signat res". Així mateix, ha advertit que tirar endavant amb el referèndum és "un delicte i requerirà una intervenció immediata del Tribunal Constitucional". 

 

Comentaris