El PP demanarà la reprovació de Batet si no suspèn "immediatament" els presos "colpistes"

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha acusat aquest dijous la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, d'intentar "rentar-se les mans" i "guanyar temps" per evitar la suspensió dels diputats independentistes que estan en presó preventiva pel procés i ha avançat que si no els suspèn, la seva formació en sol·licitarà la reprovació. En un acte electoral al Matadero de Madrid, en suport del seu candidat a l'Ajuntament de la ciutat, José Luis Martínez-Almeida, García Egea ha afirmat que Batet "ha rebut un escrit i li ha indicat el camí" per suspendre els "presos colpistes de manera immediata".

"Si no suspèn de manera immediata els senyors presos preventius per fer un cop d'Estat, el PP demanarà la seva reprovació i es planteja actuar per prevaricació i desobediència davant dels tribunals", ha afirmat. Aquest dijous, la sala que jutja el "procés" independentista al Tribunal Suprem ha respost la presidenta del Congrés que la seva interlocutòria de la setmana passada ja va apuntar la manera de procedir pel que fa als diputats presos i que no li remetrà cap informe sobre l'aplicació de l'article 384 bis de la Llei d'Enjudiciament Criminal (LeCrim) perquè és "inviable".

 

 

 

Comentaris (13)
PP, C'S PSOE..ET A VSALTRES US HAURIEN DE TANCAR A LA PRESÒ PER FOMENTAR LA VIOLENCIA ,MENTIDES, MANIPULADORS.ETCESPERO QUE ALGUN DIA TOT EL MAL QUE HEU FET I FEU RETORNI A VOSALTRES MULTIPLICAT PER 100 Fa 3 mesos
No pareu de dir i repetir :las leyes se han se cumplir·" "las sentencias se han de acatar" i vosaltres su l'exemple de pasar-vos-les pel forro. Doncs ves per on , segons las "leyes españolas" per haver delicte de cop d'estat ( per cert, tots elscops d'estat a Espanya, sempre l'han fet els espanyoll, mai elscatalans) HA D'HAVER HAGUT VIOLENCIA I US D'ARMES ER PART DEL "GOLPISTES " I RESULTA QUE NO SOLSNO HEM FET US DE CAP DE LES DOS COSES SINO SOM NOSALTRES ELS QUE HEM REBUT LA VIOLENCIA,I PE
X*2 Fa 3 mesos
Fins quan hem d'aguantar aquests feixistes que tracteen de carregars'he la democracia. Hem de fer fora aquesta gentussa
Joan Fa 3 mesos
Els Partits (amb ideologia o sense) no hi pinten res al Congrés de diputats, aquest està compost pels diputats que han resultat escollits pels seus votants, poden formar grups i fer propostes a la Presidència de la mesa del que creguin que s’hauria de fer.
Vicenç Ramoneda Fa 3 mesos
A espanya, els polítics no fan política sinó que la fan els jutges, com a les dictadures, o no?
Justícia Europea Fa 3 mesos
A Batet li caurà un paquet de Europa, per deixar sense efecte més de 1.500 .000 vots. La justícia europea actuarà més d'hora i més tard. ll*ll
Quim Fa 3 mesos
Partit Podrit
JordiP Fa 3 mesos
Què s'haurà cregut la Batet, fer el que creu que ha de fer sense obeir el que mana el PP?
JordiP Fa 3 mesos
Molt adequat. El campió mundial d'escopiment de pinyols d'oliva opinant en el Matadero.
fideli Fa 3 mesos
ui com tremolen els del Partido Siento Cincuentaycinco....
els feixistes de toda la vida Fa 3 mesos
i jo em pregunto ... puc titllar a una persona d'assassina quan no ha estat declarada en un judici? o anomenar a algú com lladre, violador etc .... ?? i anomenar de colpista sí?? els presos polítics i exiliats, tenen una condemna ferma? doncs per què aquests no els demanden??
X*2 Fa 3 mesos
Pero que s'han cregut aquests feixistes. Aquestes persones han estat votades per els electors i aquesta gentussa feixista volen anular la democracia
LUIS Fa 3 mesos
Con lo facil que hubiera sido no humillar al pueblo de Catalunya aplastando el estatut de 2006..., pero claro, el estado tiene la catalanofobia en su ADN, y eso le ha conducido a un proceso de autodestrucción lento y doloroso. Con su pan se lo coman.
JordiP Fa 3 mesos
La meva àvia deia "En el pecado llevan la penitencia".
Baig Empordanes Fa 3 mesos
A vosaltres si que us tindrien de reprobar, expulsar i enviar.vos al Sahara a contar grans de sorra, i sense equivocar.vos. Fantasmas.