El PP creu que Barcelona "dóna l'esquena" a l'independentisme

El líder del partit a Barcelona, Alberto Fernández, creu que els ciutadans que no van votar a la consulta són contraris al sobiranisme

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha subratllat aquest dilluns que el 80% de barcelonins "van donar l'esquena" a la consulta independentista d'aquest diumenge a la ciutat, que ha tingut una participació del 18,14% sobre el total de possibles votants.

En roda de premsa, ha sostingut que els ciutadans que no van acudir a les urnes estan en contra de la secessió, i ha atribuït les 275.645 paperetes recollides a votants d'ERC i a persones arrossegades "per la deriva neoindependentista de CiU".

Fernández ha censurat l'actitud de la federació davant d'aquestes consultes, i ha advertit al candidat de CiU a l'Alcaldia, Xavier Trias, que s'allunya de l'"epicentre" dels ciutadans barcelonins perquè prioritza els debats sobiranistes a la sortida de la crisi. "Si Trias vota per la independència, aposta per tot el contrari que representa la nostra ciutat", ha assenyalat el dirigent popular.

 
 

Comentaris