El PP avisa JxSí i la CUP que la justícia actuarà contra ells

Enric Millo els recorda que el TC i la justícia ja han pres mesures legals contra la desobediència dels independentistes

 

 

Els populars confien que la Mesa del Parlament impedirà que aquesta tarda el ple voti les resolucions de JxSí i la CUP sobre el referèndum i el procés constituent. El portaveu del grup parlamentari, Enric Millo, ha avisat els independentistes que la justícia actuarà contra ells si tornen a imcomplir la llei, "com pretenen fer amb aquestes resolucions", i deixa clar que "si no respecten la democràcia, hi haurà conseqüències". Millo ha explicat que sospita que "JxSí i la CUP tenen un pla ocult, altrament no s'entén que insisteixin a imcomplir la llei per tirar endavant el secessionisme". 

 

 

 

 

Millo ha avisat que tothom coneix quines conseqüències té a Espanya actuar contra una sentència del TC, i si es vulnera una sentècia,  "el propi tribunal actua, i els responsables d'aquesta actuació ja saben quines conseqüències té, i jo no les vull dir perquè aleshores diran que amenaço". 

 

 

 

 

Preguntat per què farà el PP si finalment les resolucions es voten perquè la Mesa no els dóna la raó ni a ells ni al PSC i C's, que també demanen que es prohibieixi la votació, Millo ha dit que "no em vull imaginar aquest escenari, confio que la Mesa aplicarà la democràcia". És a dir, que caldrà eperar a les votacions per saber si el PP abandona l'hemicicle, vota no o simplement no participa d'aquestes votacions. 

 

Comentaris