El PP acusa Mas "d'aprofundir en la divisió entre els catalans"

La líder popular denuncia el "paper feble" de Duran per imposar "el sentit comú"

La líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha acusat Artur Mas d'aprofundir en la divisió entre els catalans i de ser "el president més deslleial que ha tingut Catalunya i amb menys sentit d'estat". Sánchez-Camacho ha carregat contra el Govern ara que es compliran els seus 100 primers dies, i ha recalcat que el seu balanç són els més de 50.000 aturats que hi ha a Catalunya des de que és president.

La líder del PPC ha dit que Catalunya no es mereix "un president independentista ni separatista i que l'únic que ha tingut temps és per votar sí quan ell hauria de saber que els catalans som Espanya". La líder popular ha recordat a Mas que ser president "no es pot fer a títol personal ni parcial". "Sembla mentida que l'únic que pel se recorda aquests 100 dies és per demanar la independència i separació de Catalunya de la resta d'Espanya".

La popular també ha lamentat el "paper feble" del portaveu de CiU al Congrés i líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, qui "ha demostrat que no té cap força a la federació per imposar el criteri del sentit comú i de la coherència, i ha permès que Mas voti a favor de la independència i també Pujol i previsiblement Xavier Trias".

Preguntada per si aquesta acció de Mas tindrà conseqüències en la negociació dels pressupostos, Sánchez-Camacho ha recalcat que "és difícil arribar a entesa amb una CiU que cada vegada està més radicalitzada i mostra la seva cara més separatista".

 
 

Comentaris