El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP acusa Mas “d’aprofundir en la divisió entre els catalans”
  • CA

La líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha acusat Artur Mas d’aprofundir en la divisió entre els catalans i de ser “el president més deslleial que ha tingut Catalunya i amb menys sentit d’estat”. Sánchez-Camacho ha carregat contra el Govern ara que es compliran els seus 100 primers dies, i ha recalcat que el seu balanç són els més de 50.000 aturats que hi ha a Catalunya des de que és president.

La líder del PPC ha dit que Catalunya no es mereix “un president independentista ni separatista i que l’únic que ha tingut temps és per votar sí quan ell hauria de saber que els catalans som Espanya”. La líder popular ha recordat a Mas que ser president “no es pot fer a títol personal ni parcial”. “Sembla mentida que l’únic que pel se recorda aquests 100 dies és per demanar la independència i separació de Catalunya de la resta d’Espanya”.

La popular també ha lamentat el “paper feble” del portaveu de CiU al Congrés i líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, qui “ha demostrat que no té cap força a la federació per imposar el criteri del sentit comú i de la coherència, i ha permès que Mas voti a favor de la independència i també Pujol i previsiblement Xavier Trias”.

Preguntada per si aquesta acció de Mas tindrà conseqüències en la negociació dels pressupostos, Sánchez-Camacho ha recalcat que “és difícil arribar a entesa amb una CiU que cada vegada està més radicalitzada i mostra la seva cara més separatista”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa